jump to navigation

Fenerbahçe maçlarını canlı izle 24 Mar 2010

Posted by Admin in %100 lig tv izle, Özetini, Özetini ve Gollerini izle, bedava lig tv, Bedava Lig Tv İzle, Canlı Anlatım, canlı ligtv izle, Canlı Maç, Canlı maç anlatımı, Canlı maç izle, canlı maç sonuçları, canlı yayın, d-smart canlı, derbi izle, dspor izle, DİNLE, fb izle, free lig tv izle, futbolsmart izle, gollerini izle, gs fb izle, justin tv izle, Kategorilenmemiş, Lig Tv, ligtv-izle.net free lig tv blog, MAÇINI CANLI İZLE, MAÇINI CANLI İZLE DİNLE, Maç, maç özetleri, maç bilgileri, Maç Sonuçları, Maç İzle, online dspor izle, online lig tv izle, sopcast, spormax izle, turkcell süper lig, İZLE..
Tags: , , , , , , , , , , , , ,
trackback

Fenerbahçe maçlarını canlı izle, canlı maç izle, maç izle, izle, fb izle, fenerbahçe izle, fenerbahçe maç izle, fb maç izle, maç özeti izle, golleri izle, fb maçı özeti izle, derbi izle, fb gs izle, gs fb derbisini izle

Fenerbahçemiz, Ziraat Türkiye Kupası’nda Manisaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı basına kapalı antrenmanla tamamlayarak, tesislerde kampa girdi. Bazı yöneticilerimizin de izlediği antrenmanın başında sakatlanan ve baldırında yırtık tespit edilen oyuncumuz Deniz Barış’ın tedavisine hemen başlandı.

Teknik Direktörümüz Christoph Daum yönetimindeki antrenman saat 18.00’de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Antrenman, Daum’un alt sahada oyuncularıyla yaptığı toplantıyla başladı. Daha sonra 33 yaşına giren Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan için kupalı doğum günü kutlaması yapıldı. Koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, kanat organizasyonları ve ardından dar alanda yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçlarla sona erdi. Bu arada antrenmanın başında oyuncumuz Deniz Barış, sağ üst baldırından sakatlandı ve çalışmayı yarım bıraktı. Deniz Barış’ın sağ üst baldırında yırtık tespit edildiğini belirleyen sağlık ekibimiz, oyuncunun tedavisine hemen başlandığını açıkladı. Antrenmanı tesislere gelen yöneticilerimiz Ali Koç ve Cihan Kamer de izledi.

Rehabilitasyon çalışmaları süren Uğur Boral ile ameliyat olduğu dizindeki tedavisi süren Ali Bilgin antrenmana katılmadı. Sağ kasığında ödem bulunan Semih Şentürk, tedavi ve çalışmasını tesislerde sürdürdü. Antrenmanın başında Dolu Arslan eşliğinde sahada hafif tempolu koşu yapan Cristian Baroni, daha sonra çalışma ve tedavisine tesislerde devam etti. Sakatlığı bulunmayan Özer Hurmacı ise, omzunu güçlendirmek için salonda ayrı bir programla çalıştı ve bu nedenle antrenmana çıkmadı. Bu antrenmanla Manisaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçemiz, tesislerde kampa girdi.

Fenerbahçe maçlarını canlı izle, canlı maç izle, maç izle, izle, fb izle, fenerbahçe izle, fenerbahçe maç izle, fb maç izle, maç özeti izle, golleri izle, fb maçı özeti izle, derbi izle, fb gs izle, gs fb derbisini izle Fenerbahçe maçlarını canlı izle, canlı maç izle, maç izle, izle, fb izle, fenerbahçe izle, fenerbahçe maç izle, fb maç izle, maç özeti izle, golleri izle, fb maçı özeti izle, derbi izle, fb gs izle, gs fb derbisini izle

Yorumlar»

No comments yet — be the first.

Yorum bırakın